Sekretesspolicy (RGPD Standard)


Säkerhets- och integritetspolicy


Varning

Detta verktyg är gratis tillgängligt för dig. Verktyget är baserat på information baserad på företagets professionella analys av RGPD-efterlevnad. Efterlevnaden är emellertid en dynamisk process och varje situation som är speciellt måste den överförda informationen anpassas och kan inte på något sätt betraktas som uttömmande eller korrekt.
Om du inte begär en granskning och validering av skåpet, beaktas det genererade dokumentet som en enkel information. Som ett resultat är du ensam ansvarig för tolkningarna av information som tillhandahålls, råd du får från den och anpassningar gjorda för din aktivitet egen kommersiell. Användning och utnyttjande av verktyget är därför under ditt eget ansvar och ditt risker och faror.

Definitioner:

Utgivaren:Personen, fysisk eller moralisk, som publicerar kommunikationstjänster till allmänheten online.
Webbplatsen:Alla webbplatser, webbsidor och onlinetjänster som erbjuds av utgivaren.
Användaren:Personen som använder webbplatsen och tjänsterna.

Typ av insamlad data

I samband med användning av webbplatserna kan utgivaren samla in kategorierna med data följande beträffande dess användare:
Anslutningsdata (IP-adresser, händelseloggar ...)

Kommunikation av personuppgifter till tredje part

Ingen kommunikation till tredje part
Dina uppgifter är inte föremål för någon kommunikation till tredje part. Men du får information om att de kan offentliggöras enligt en lag, förordning eller beslut av en myndighet tillsynsmyndighet eller rättslig myndighet.

Förhandsinformation för kommunikation av personuppgifter till tredje part fusions- / absorptionsfall

Insamling av opt-in innan överföring av data efter en fusion / Förvärvet I händelse av att vi deltar i en fusion, förvärv eller någon annan form av uppdrag av tillgångar, åtar vi oss att få ditt förhandsgodkännande för överföring av dina uppgifter personuppgifter och bibehålla sekretessnivån för dina personuppgifter som du har överenskommits.

Syfte med återanvändning av insamlade personuppgifter

Hantera människors åsikter om produkter, tjänster eller innehåll

Aggregering av data

Aggregering med icke-personuppgifter

Vi kan publicera, avslöja och använda aggregerad information (information om alla våra Användare eller specifika grupper eller kategorier av användare som vi kombinerar på ett sådant sätt att att en enskild användare inte längre kan identifieras eller nämnas) och icke-personlig information till sektor- och marknadsanalys, demografisk profilering, reklam och reklam och andra kommersiella ändamål.

Aggregering med personuppgifter tillgängliga på användarens sociala konton

Om du ansluter ditt konto till ett konto för en annan tjänst för cross-mailing, den tjänsten kommer att kunna ge oss din profilinformation, inloggningsinformation och all annan information du du har godkänt avslöjandet. Vi kan samla information om alla våra andra Användare, grupper, konton, personuppgifter tillgängliga för användaren.

Insamling av identitetsdata

Gratis konsultation

Webbkonsultation kräver inte registrering eller förhandsidentifiering. Det kan göras utan du kommunicerar inga personuppgifter om dig (efternamn, förnamn, adress osv.). Det gör vi inte registrera inga personuppgifter för enkel konsultation av webbplatsen.

Insamling av referenser

Användar endast användar-ID för åtkomst till tjänster

Vi använder dina elektroniska referenser endast för och under genomförandet av kontraktet.

Samla in enhetsdata

Ingen insamling av teknisk data

Vi samlar inte in eller lagrar teknisk data från din enhet (IP-adress, leverantör Internet-åtkomst ...).

Cookie

Lagringstid för cookies

I enlighet med rekommendationerna från CNIL är den maximala längden på cookies 13 månader efter deras första insättning i användarens terminal, samt giltighetstiden användarens samtycke till användning av dessa kakor. Cookies livslängd förlängs inte vid varje besök. Användarens samtycke måste därför förnyas efter denna period.

Cookiesändamål

Cookies kan användas för statistiska ändamål inklusive för att optimera de tjänster som tillhandahålls Användaren, från behandling av information om frekvensen av åtkomst, personalisering av sidor såväl som utförda åtgärder och information som konsulterats.
Du får information om att utgivaren kan placera cookies på din enhet. Cookien sparar information om att navigera i tjänsten (de sidor du besökte, datum och tid av konsultationen ...) som vi kommer att kunna läsa under dina efterföljande besök.

Användarens rätt att vägra kakor

Du erkänner att du har fått information om att utgivaren kan använda cookies. Om du inte vill cookies används på din enhet, de flesta webbläsare tillåter dig att inaktivera cookies via inställningsalternativ.

Lagring av tekniska data

Hållbarhet för tekniska data

Tekniska data lagras under den period som är absolut nödvändig för att uppnå syftena hänvisad till ovan.

Förvaringsperiod för personuppgifter och anonymisering

Ingen datalagring

Vi lagrar inga personuppgifter utöver din tjänstanslutningstid under syften som beskrivs i dessa villkor.

Ta bort data efter att kontot har tagits bort

Medel för att rensa data skapas för att säkerställa deras effektiva undertryckning så snart som den lagrings- eller arkiveringsperiod som krävs för att uppfylla de fastställda eller pålagda syftena nås. I enlighet med lagen nr 78-17 av den 6 januari 1978 om databehandling, filer och frihet, har du också rätt att radera dina data som du kan använda när som helst genom att kontakta utgivaren.

Ta bort data efter 3 års inaktivitet

Av säkerhetsskäl, om du inte har autentiserat dig på webbplatsen under en period av tre år, kommer du att få ett e-postmeddelande som bjuder in dig att logga in så snart som möjligt, annars kommer dina uppgifter att vara raderade från våra databaser.

Radera kontot

Radera kontot på begäran

Användaren har möjlighet att radera sitt konto när som helst, genom en enkel begäran till redaktören ELLER av kontot raderingsmenyn i Kontoinställningar där det är tillämpligt.

Ta bort kontot i händelse av brott mot UGC

Vid överträdelse av en eller flera bestämmelser i TOS eller något annat dokument som ingår i som referens förbehåller utgivaren sig rätten att säga upp eller begränsa utan föregående meddelande och efter eget gottfinnande, din användning och åtkomst till tjänsterna, ditt konto och alla webbplatser.

Indikationer om säkerhetsbrott upptäckt av utgivaren

Användarinformation vid säkerhetsbrott

Vi har åtagit oss att genomföra alla lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för garantera en säkerhetsnivå anpassad till riskerna för oavsiktlig, obehörig eller olaglig tillgång, avslöjande, förändring, förlust eller förstörelse av dina personuppgifter. I händelse av att vi blir medvetna om en olaglig tillgång till personuppgifter du lagras på våra servrar eller hos våra tjänsteleverantörer, eller obehörig åtkomst för Som en följd av förverkligandet av de risker som identifierats ovan är vi skyldiga att:

  • Meddela dig om händelsen så snart som möjligt;
  • Undersök orsakerna till händelsen och informera dig;
  • Vidta nödvändiga åtgärder inom rimlighetsgränserna för att minska de negativa effekterna och fördomarna som kan uppkomma till följd av händelsen

Ansvarsbegränsning

De åtaganden som anges i ovanstående punkt avser anmälan i inget fall i fall av säkerhetsöverträdelse kan behandlas som varje erkännande av fel eller ansvar för händelsen av händelsen i fråga.

Överföring av personuppgifter utomlands

Ingen överföring utanför Europeiska unionen

Utgivaren förbinder sig att inte överföra personuppgifterna för sina användare utanför unionen Europa.

Ändring av villkor och integritetspolicy

Vid ändring av dessa villkor, åtagande att inte sänka konfidentialitetsnivån på väsentligen utan förhandsinformation från de berörda personerna
Vi åtar oss att informera dig vid en väsentlig ändring av dessa villkor och inte till sänka graden av konfidentialitet för dina uppgifter väsentligt utan att informera dig och få ditt samtycke.

Gällande lag och överklagandeförfaranden

Skiljedomsklausul

Du samtycker uttryckligen till att varje tvist som kan uppstå till följd av dessa villkor, inklusive dess tolkning eller verkställighet kommer att omfattas av ett skiljeförfarande med förbehåll för reglerna i skiljeplattform som väljs genom ömsesidigt avtal, som du kommer att hålla dig till utan reserv.

Dataportabilitet

Portabilitet för data

Utgivaren åtar sig att erbjuda dig möjligheten att få tillbaka alla uppgifter om dig på enkel begäran. Användaren garanteras alltså en bättre kontroll av sina data och behåller möjlighet att återanvända dem. Dessa data ska tillhandahållas i ett öppet och lättanvändbart format.